Lumina învierii să vă aducă speranţă, Hristos a înviat!

Lumina învierii să vă aducă speranţă, Hristos a înviat!

Lumina învierii să vă aducă speranţă, Hristos a înviat!

Holidays_Easter_The_Great_Resurrection_015634_ (1)Dragi frați și surori,

Vă adresez cele mai calde felicitări cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului nostru Isus Hristos! Învierea este una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului. Ea aduce cu sine multă pace și bucurie. Să nu uităm, însă, că drumul spre înviere a început pe Via Dolorosa, adică pe calea suferinței.

Cu toții știm ce înseamnă durere, dezamăgire și disperare. Se pare că viața are un mod ciudat de a omorî visele noastre. Totuși, noi nu renunțăm, ci luptăm, credem și sperăm că va veni o zi când totul va fi altfel. "Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor credincioşi." (1 Timotei 4:10)

Speranța este pentru suflet ceea ce oxigenul este pentru trup. Fără oxigen, noi murim fizic. Fără speranță, noi murim spiritual. A trăi fără speranță, înseamnă a înceta să exiști. Un pacient care nu mai are speranță simte cum moartea îi bate la ușă. Singurul care a învins moartea transformând disperarea mormântului în speranța veșniciei, este Domnul nostru Isus Hristos. În El avem o speranță fără de sfârșit, iar fără El ne așteaptă un sfârșit fără de speranță.

Fie ca în aceste zile de sărbătoare, "Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde!" (Romani 15:13)

Sărbători fericite alături de cei dragi!

Hristos a înviat!

Al vostru frate și slujitor,

Valeriu GHILEȚCHI

Close