Mesaj de la Dr. Iosif Țon

Mesaj de la Dr. Iosif Țon

Iubiti prieteni din Moldova,

Valeriu Ghiletchi a devenit studentul meu la Oradea in 1991 si a fost cel mai bun student din clasa lui la Institutul Teologic, astazi Universitatea Emanuel din Oradea. Am fost aproape de el de atunci incoace si l-am cunoscut in calitate de pastor, de profesor, de membru in Parlamentul Moldovei si de Episcop al Uniunii Baptiste din Moldova. In toate situatiile l-am vazut ca fiind om intelept, fiind om bine pregatit, si, mai presus de toate, fiind om de mare caracter, om cinstit si integru.

Am auzit ca acum, de cand candideaza din nou pentru Parlamentul Moldovei, este improscat cu mult noroi, este acuzat pe nedrept, se spun la adresa lui tot felul de lucruri rele si neadevarate. Era de asteptat asa ceva, deoarece Moldova este la o mare rascruce de drumuri si cele mai multe partide sunt disperate ca s-ar putea fie sa piarda puterea, fie sa nu intre in noul Parlament. Este regretabil ca si unii crestini se coboara la a folosi acuzatii neintemeiate pentru discreditarea lui.
Sunt convins insa ca adevarul va iesi la iveala si ca noroiul se va intoarce spre cei care-l arunca. Omul lui Dumnezeu, omul integru, omul de caracter se va dovedi in mod clar ca este mult deasupra celor care cauta sa-l discrediteze.

Va chem pe cei ce sunteti de buna credinta, cei care ati beneficiat pana acum de predicile lui, de lectiile lui, de intelepciunea lui, sa va adunati in jurul lui, sa-l sprijiniti in rugaciune, sa-l incurajati si sa-l ajutati sa biruiasca. Moldova are nevoie in conducere de oameni ca Valeriu Ghiletchi! Tocmai fiindca este om de mare valoare este atacat cu atata indarjire.

Dumnezeu sa-l intareasca si sa-i dea mare biruinta lui Valeriu Ghiletchi! Dumnezeu sa binecuvanteze Republica Moldova!

Cu multa dragoste pentru toti moldovenii,
Dr. Iosif Ton

Close