Adresare Către Bisericile Evanghelice: 29 Martie – Zi de Post și Rugăciune

Adresare Către Bisericile Evanghelice: 29 Martie – Zi de Post și Rugăciune

Liderii Bisericilor Evanghelice au convenit ca în data de 29 martie să fie o zi de post şi rugăciune pentru alegerile parlamentare din 05 aprilie 2009.

„Vă îndemn dar înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă pacinică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la pocăinţă” (1 Tim. 2:1-4).

Mulţumim lui Dumnezeu pentru vremurile de har şi libertate, de care am avut parte în ultimii ani, dar în acelaş timp dorim să ne rugăm pentru vremurile care ne stau în faţă ca Dumnezeu să ne dea şi în continuare o viaţă paşnică şi liniştită. Pe data de 5 aprilie 2009 în ţara noastră vor avea loc noi alegeri parlamentare. Pentru că de aceste alegeri depinde viitorul nostru pentru următorii patru ani, vă chemăm să ne unim în rugăciune pe 29 martie şi să mijlocim pentru bunăstarea spirituală şi materială a poporului nostru, şi pentru alegerea unor oameni destoinici şi temători de Dumnezeu în Parlamentul Republicii Moldova.

Close