Despre Academia Politică a Creştinilor Evanghelici la Moldova Creştină TV

Despre Academia Politică a Creştinilor Evanghelici la Moldova Creştină TV

Despre Academia Politică a Creştinilor Evanghelici la Moldova Creştină TV

„… şi cine ştie dacă nu pentru o vreme ca aceasta…”

actual_apce

În noiembrie lansăm PRIMA Academie Politică a Creștinilor Evanghelici din Republica Moldova. Trăim vremuri în care ţara noastră are nevoie stringentă de lideri integri. Inacţiunea oamenilor onești şi absenţa valorilor morale din sfera publică ne-au adus în criza economică şi politică în care ne aflăm. Este timpul să refacem zidurile dărâmate de corupţie ale cetăţii noastre. Apelul lui Dumnezeu lansat prin profetul Ezechiel ”Caut printre ei un om care să înalţe un zid și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară…” este valabil și azi. Dacă împărtăşeşti aceeaşi viziune şi vrei să te implici în viaţa publică a ţării, te invităm să APLICI la PRIMA ediție a Academiei Politice a Creştinilor Evanghelici din Republica Moldova cu tema: „IMPLICAREA creștinilor în viaţa civică şi politică a ţării”.

CÂND lansăm APCE Moldova?

PRIMA ediție a Academiei Politice a Creştinilor Evanghelici din Republica Moldova va avea loc în perioada 06-08 noiembrie 2015.

CE vom oferi?

Două zile de seminare, ateliere, dezbateri şi schimb de experienţă cu oameni implicaţi în activitatea politică din ţară şi de peste hotare. Printre vorbitori îi avem pe:

Valeriu Ghileţchi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova şi preşedintele Comisiei Afaceri Sociale şi Dezvoltare Durabilă în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, recent nominalizat la funcţia de Ambasador al Republicii Moldova în SUA.

Pavel Ungureanu, deputat în Rada Supremă de la Kiev şi delegat al Parlamentului Ucrainean la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, ex-lider naţional de tineret în cadrul Uniunii Baptiste din Ucraina.

Ruslan Stângă, consilier principal de stat al Primului ministru pe politici de dezvoltare socială, minorităţi şi dialog interconfesional, în perioada 2013-2015.

CINE poate aplica?

Tinerii până la vârsta de 35 de ani, care sunt studenţi sau absolvenţi şi au dorinţa de a se implica în procesele sociale, economice, politice şi culturale ale ţării, cu scopul de a promova valorile moral-spirituale prin trăire autentică conform Scripturilor. Aplicaţiile pot fi completate până la 25 octombrie după următorul FORMULAR.

Acestea vor fi examinate până la data de 1 noiembrie, iar cei selectaţi* vor primi un email cu detalii despre locul şi programul evenimentului. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta: Eugen – 078099900; Doina – 06868685

* – numărul de locuri este limitat, iar participanţii vor fi selectaţi în baza calităţii dosarelor depuse.

Cu respect, Valeriu Ghileţchi

Sursa: Moldova Creştină TV

Related Articles

Close