DISCURS: "Fără Dumnezeu, fără credință personală în Isus Cristos nu vom reuși"!

DISCURS: "Fără Dumnezeu, fără credință personală în Isus Cristos nu vom reuși"!

DISCURS: „Fără Dumnezeu, fără credință personală în Isus Cristos nu vom reuși”!

ghiletchi with bible

Discursul la dezbaterea moţiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Streleţ.

"Eu cred, este convingerea mea personală, că fără Dumnezeu, fără credinţă personală în Domnul Isus Cristos, noi nu vom reuşi... Când l-au arestat pe Isus, Petru a scos sabia şi a tăiat urechea robului marelui Preot. Atunci Isus a rostit celebra frază: "Bagă-ţi sabia în teacă, căci cei care au scos sabia, de sabie vor pieri". Eu cred că avem nevoie de pace! Este nevoie să ne băgăm sabia în teacă, dacă vrem binele acestei ţări!...

2757981

O femeie păcătoasă a fost adusă în faţa Domnului Isus. Toţi erau convinşi că ea merită să fie condamnată la moartă prin omorâre cu pietre. Iar Isus a rostit celebra frază: "Cine din voi este fără păcat, să arunce primul cu piatra în ea".

2758001

Eu cred că este un moment existenţial în care ar trebui să conştientizăm ceea ce facem. APELUL meu este ca noi să lăsăm piatra jos, eu cred că ţara noastră are nevoie de pace. Nu avem nevoie de război! Doar pace, credinţă şi dreptate ne va ajuta să ducem ţara înainte. Doamne ajută!", a declarat de la tribuna Parlamentului, deputatul Valeriu Ghileţchi.

2757971

Related Articles

Close