Despre Legea Bugetului de Stat și ipocrizia unor deputați

Despre Legea Bugetului de Stat și ipocrizia unor deputați

Despre Legea Bugetului de Stat și ipocrizia unor deputați

Astăzi, am votat în Parlament Legea Bugetului de Stat pentru anul 2018. Colegii din opoziție, în loc să vină cu propuneri și să contribuie la crearea unei legi bune și eficiente, au criticat neîntemeiat cel mai important act legislativ al anului.

În loc să aprecieze faptul că Guvernul a depus eforturi mari pentru a nu avea întârzieri la salarii și pensii, pentru a asigura funcționalitatea instituțiilor de stat și a nu reține proiecte importante de dezvoltare, colegii din PL, PLDM, PCRM și PSRM au făcut front comun să ne acuze că am pregătit această lege prea repede.

Să înțeleg că și-au dorit, așa cum s-a întmplat și altă dată, să adoptăm Legea Bugetului cu încălcări și cu întârzieri pentru a paraliza activitatea statului?!

Îmi dau seama că urmează un an electoral și unii abia așteaptă să eșuăm ca guvernare. Cu regret, mulți colegi uită că până nu demult și ei au condus această țară.

Deputații din Grupul PPE vor depune toate eforturile pentru a contribui la dezvoltarea și creșterea economică a Republicii Moldova, pentru a avea un an productiv în 2018, astfel încât cetățenii să simtă o schimbare în bine a calității vieții lor.

Mai jos puteți urmări luarea mea de cuvânt din plenul Parlamentului pe subiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2018.

Close