CINA și Venirea Domnului

CINA și Venirea Domnului

CINA și Venirea Domnului

1Cor. 11:23-26

23. Căci am primit de la Domnul ce v-am învăţat; şi anume, că Domnul Isus, în noaptea în care a fost vândut, a luat o pâine.
24. Şi, după ce a mulţumit lui Dumnezeu, a frânt-o şi a zis: "Luaţi, mâncaţi; acesta este trupul Meu care se frânge pentru voi; să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea."
25. Tot astfel, după Cină, a luat paharul şi a zis: "Acest pahar este legământul cel nou în sângele Meu; să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de câte ori veţi bea din el."
26. Pentru că, ori de câte ori mâncaţi din pâinea aceasta şi beţi din paharul acesta, vestiţi moartea Domnului, până va veni El.

Foarte mulți azi se întreabă când va veni Isus? S-au făcut o mulțime de preziceri, dar nici una nu s-a confirmat. Mai jos vă propun să ascultați un mesaj ca să vedeți cum răspunde Biblia la această întrebare. Un alt lucru la care am atras atenția în această predică este modul cum conceptul nostru despre evenimentele viitoare afectează modul cum noi gândim și acționăm în prezent.

Puteți vedea mesajul și în format video pe canalul meu personal de Youtube. Nu uitați să vă abonați pentru notificări la următoarele postări.

 

Related Articles

Close