IN Memoriam Vlad Plămădeală

IN Memoriam Vlad Plămădeală

IN Memoriam Vlad Plămădeală

Vineri, 26.07.19, în jurul orei 5.00 dimineață a plecat în veșnicie Vlad Plămădeală (05.10.1976-26.07.2019).

“Să nu vă întristați ca ceilalți care nu au nădejde. Căci dacă credem că Iisus a murit și a înviat, credem și că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Iisus pe cei ce au adormit în El.” (1Tesaloniceni 4:14)

L-am întâlnit pe Vlad cu vreo 18 ani în urmă. În toți acești ani l-am știut ca un tânăr modest, responsabil, amabil, sârguincios și credincios. În ultimii ani mi-a fost asistent pe probleme juridice în Parlamentul Republicii Moldova. Am avut o conlucrare foarte frumoasă cu el. A fost activ și plin de viață până la ultima sa suflare, așa cum bine se vede și din această poză. A fost un bun patriot și luptător devotat atât pentru cauza naționala, cât și cea a Evangheliei.

O boală cruntă însă i-a rupt prematur firul vieții. Vestea neașteptată a morții lui Vlad ne-a întristat enorm de mult, dar sunt convins că el va rămâne viu în inimile noastre, iar într-o zi ne vom întâlni cu el în gloria divină.

Fie ca Dumnezeu să o mângâie pe mama lui Vlad care a rămas văduvă cu 19 ani în urmă, iar azi și-a petrecut în ultimul drum pe singurul ei fiu.

Related Articles

Close